Om os

Hvem er jeg?

Mit navn er Jonas Vig, og jeg bor i Vejen. Jeg er 22 år gammel og har en kæmpe passion for IT. Jeg har altid haft en interesse for teknologi og hvordan den kan bruges til at forbedre vores hverdag. 

Jeg er uddannet IT-supporter, og efter endt uddannelse har jeg også tjenestegjort i forsvaret. I øjeblikket er jeg i gang med at studere som datamatiker på UCL Erhvervsakademiet i Vejle. Jeg elsker at lære nye ting og udfordre mig selv, og jeg trives med at arbejde i en branche, der konstant udvikler sig.

Min mission

Mit mål er at skabe en virksomhed, som jeg kan drive ved siden af mit igangværende studie og samtidig skabe en forretning, der kan udvides, når jeg har færdiggjort min uddannelse. Jeg vil bruge min uddannelse og erfaring inden for IT-support til at tilbyde de bedste tjenester til mine kunder og samtidig lære og udvikle mig i branchen.

billede af Jonas Vig med hund
lyseblå figur til Vejen IT logo
Slide-21
Lyseblå figur til Vejen IT

Virksomheden

Vejen IT er en nyopstartet enkeltmandsvirksomhed, hvis mission er at levere professionelle og pålidelige IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder samt privatkunder. Mit mål er at skabe en virksomhed, der er kendt for sin ekspertise, pålidelighed og kundeservice. 

Jeg ønsker at opbygge langvarige relationer med mine kunder og fungere som deres pålidelige partner i alle deres IT-behov. Jeg vil arbejde tæt sammen med mine kunder for at forstå deres forretningsbehov og finde de bedste løsninger, der kan hjælpe dem med at vokse og lykkes. 

Læs mere om hvad Vejen it tilbyder af services her.