Din lokale IT samarbejdspartner

IT Support

Vejen IT tilbyder effektiv og pålidelig support til private og erhvervs kunder. Jeg ved, at teknologi kan være frustrerende, især når det ikke fungerer, som det skal. Derfor er Vejen IT her for at hjælpe dig med at få dit udstyr op og køre hurtigt og effektivt.

Læs mere om hvad dette indebærer.

it support og it hjælp til ældre og private
Lyseblå figur til logo Vejen IT
netværk opsætning ved it support

Netværk

Igennem uddannelse og dens udgangspunkt i Cisco anerkendte CCNA kursus, tilbyder jeg opsætning, konfiguration og vedligeholdelse af netværksinfrastruktur, både trådløst og kablet. Jeg kan hjælpe med at sikre, at netværksforbindelser stabile samt optimering – så i kan få fuld udnyttelse af jeres hastighed. Klik her for at læse mere!

Software

Indenfor software tilbyder jeg bl.a. opsætning af mail – installation og konfiguration af softwareprogrammer på dine enkle enheder. Jeg kan desuden hjælpe med at løse softwarefejl eller fejlfinde for at sikre, at dine programmer kører korrekt og uden problemer. Derudover tilbydes der support og opsætning af tredjeparts cloud løsninger såsom, Office 365, Fildeling, webserver osv.

it hjælp til privat og erhverv
it support til ældre

IT hjælp til erhverv

Mit mål er altid at give dig som erhvervskunde den bedste oplevelse. Derfor tilbyder jeg en hurtig og effektiv service, der passer til din tidsplan og budget. Uanset om du har brug for en enkelt opgave eller en samarbejdspartner til løbende IT support, har jeg den rette løsning til dig.

I samarbejde med Vejen IT får du den IT hjælp, du har brug for, så du kan fokusere på at drive din virksomhed fremad.

Kontakt mig i dag for at få en pålidelig IT support samarbejdspartner til en effektiv IT-drift.

Vi skaber værdi for vores kunder!

Personlig tilgang

Som en lille virksomhed med kun én ansat, har du mulighed for at få en personlig tilgang til dit IT-supportbehov. Du vil få en tæt kontakt til Vejen IT, hvor jeg vil sætte mig ind i dine behov, og arbejde tæt sammen med dig for at løse eventuelle problemer.

Fleksibilitet

Da Vejen IT er et enkeltmandsvirksomhed har jeg mulighed for at være mere fleksibel og reagere hurtigere på dine behov end en større virksomhed som oftest har travlt i et større kundesegment.

Lavere omkostninger

Som en mindre virksomhed har jeg mulighed for at tilbyde mere konkurrencedygtige priser, da omkostningerne er lavere end hos en større virksomhed - og denne fordel kommer kunderne til gode!

Skræddersyet løsning

Ved et tæt samarbejde vil der være mulighed for at Vejen IT kan udarbejde en skræddersyet løsning, der passer til dine specifikke behov.

Dedikation til kunden

Som en mindre virksomhed med kun én ansat, vil du opleve en høj grad af dedikation til dit IT-supportbehov. Vejen IT vil have en personlig interesse i at sikre, at dine IT-behov bliver opfyldt og at du er tilfreds med den service, du modtager.

Hurtig respons

Du vil som kunde få hurtigere respons på dine henvendelser, da der ikke er mange niveauer af delegation eller langsomme interne processer at navigere i.

Vil du gerne kontaktes?

Skriv venligst dit navn og tlf. nr. under nedenstående formular, så kontakter jeg dig snarest!